Referenties: The Art of Zootropolis

Laatst kreeg ik een boekenbon en besloot daarmee mijn verzameling The Art of ___ mee aan te vullen. Omdat ik hier veel inspiratie uit haal leek het me leuk dit met jullie te delen. De eerste die ik wil laten zien is The Art of Zootropolis.

De film gaat over een meisjeskonijn die graag agente wil worden in een wereld waar dit niet gebruikelijk is. Ongeacht of je van dit soort fish out of water concepten houdt, is de film één groot visueel smulfeest.

Een snelle impressie:

 

Ik heb het boek doorgebladerd om te zien of er een afbeelding was die mij aansprak. Ik kwam uit op dit schattige beestje, die me een beetje deed denken aan mijn zoontje.

Bij de afbeelding zoek ik een passend palet aan kleuren en vervolgens verzamel ik mijn materialen.

De achtergrond en eerste opzet. De paarse Posca is mijn nieuwe favoriet. Ik vind het leuk als de lijnen wat zichtbaar zijn en als het ware doorschemeren. Dat paarse geeft het iets extra’s.

En het resultaat! Ik ben er blij mee en hou van de inspiratie die dit soort boeken en films mij geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.