Afgelopen vrijdag (8 september) had ik een middagje vrij om naar het CreaWeekend in de Broodfabriek in Rijswijk te gaan. Lekker even rondstruinen en nieuwe producten bekijken. Toevallig was ik ook op zoek naar wat cadeautjes voor mijn Secret Santa partners op illustratedATCs.com

De doordeweekse dagen zijn altijd het rustigst, dus we konden lekker snuffelen. Altijd een feest om langs zoveel kraampjes met ‘lekkers’ te struinen. Ik moet me altijd inhouden om niet teveel geld uit te geven en niet nóg en nieuwe hobby op te pakken.

Mijn buit van de dag! Notitieblokjes om mee te art journalen (dat wordt een experiment, we gaan het zien. Ik houd jullie op de hoogte!) Decoupagelijm, Distress Oxides, Liquid Pearls, Matte Medium, zwarte fineliner, lijmpen, dubbelzijdig tape, en een nieuwe Sizzix plaat.

De Distress Oxides heb ik gelijk uitgeprobeerd. Bekijk dit blogartikel voor mijn ervaring!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.