Een lentejas

Ik ben tegenwoordig flink aan het naaien. Nu ik twee jongens heb ben ik nog enthousiaster. En ik naai ook voor mezelf (hoewel veel te weinig, dus dat moet ik ook meer gaan doen).

Momenteel ben ik bezig met een jasje voor Mats (2 jaar). Het patroon is de Lars van Zonen09 en voor mij is het mega ingewikkeld, haha. Het bestaat uit een flink aantal onderdelen en ik vind mezelf nog een beginner, dus dit is zeker een uitdaging.

Daarom begon ik met stof die ik heb gekregen van de buurvrouw. Een voormalig gordijn van de slaapkamer. Helemaal prima, want dan kan ik naar hartelust fouten maken zonder me schuldig te voelen.

En dus begon ik met overtrekken en knippen. Dat alleen al was een flinke klus, want, zoals met alle nieuwe patronen, was het een aardig gepuzzel en moest ik verschillende keren terug naar the drawing board.

Maar er is vooruitgang! Traag maar gestaag. De mouwen waren lastig, maar zijn aardig gelukt. Of nouja, eentje is gelukt. De andere moet opnieuw. Oh well. Ik leer een hoop en heb er lol in, dat is het belangrijkste!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.