Oude schetsboeken en art journals

Geïnspireerd door een video van Dina Wakley, besloot ik om ook eens door mijn oude schetsboeken en art journals te bladeren.

En wauw, wat een dramatische schetsen zitten daartussen. Zowel kwalitatief, maar dat is logisch, als emotioneel. Puberteit, zullen we maar zeggen.

Wauw deze zijn oud. En dan heb ik de ergste er niet bij gedaan, want de teksten die erbij stonden waren tenenkrommend, haha.

Maar er is gelukkig wel verbetering te zien. Kan ook bijna niet anders, ik teken en schilder zoveel, uiteindelijk moet daar iets beters uitkomen. Dat is het mooie. En logisch ook; hoe vaker je iets doet, hoe beter je er in wordt. Daarom doe ik ook mee aan challenges. En probeer ik mijn telefoon vaker naast me neer te leggen.

Hieronder is mijn laatste art journal te zien. In de ban van kinderillustraties. Geen idee of er een bepaalde stijl te ontdekken is, maar dat maakt me ook niet heel veel uit. Ik vind het heerlijk om gewoon te kliederen en ontdekken.

Hieronder wat pagina’s uit een schetsboekje wat ik de laatste tijd veel gebruik om dingen uit te proberen. Zo ben ik His Dark Materials van Philip Pullman opnieuw aan het lezen en probeer ik Serafina Pekkala (een heks) en haar gans te tekenen. De gans is redelijk gelukt, maar de heks lukt totaal niet. Meer oefenen!

Al met al een leuke oefening. Inspirerend om zo je eigen voortgang te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.