Online workshop – Als deelnemer


Ik volg een online workshop bij Domestika, onder leiding van Adolfo Serra. Super leuk om te doen en heerlijk inspirerend. Plus, het is weleens lekker om aanwijzingen op te volgen, in plaats van ze zelf te verzinnen of te geven :)

Eén van de opdrachten is om je materialen uit te testen. Bovenstaande foto’s laten zien hoe ik dat gedaan heb. En eigenlijk ben ik nog lang niet klaar. Ik heb aardig wat materialen en het is heerlijk om ze allemaal weer even de revue te laten passeren en ermee te experimenteren. Heerlijk!

Een andere opdracht is iets wat ik al met enige regelmaat doe, maar nog niet zo uitgebreid. Namelijk, een (beroemd) schilderij natekenen of -schilderen. Maar dan meerdere keren en met meerdere materialen.

Ik koos voor (een deel van) het schilderij The Monet Family in Their Garden at Argenteuil (1874) door Edouard Manet. Ik ben een groot fan van de losse stroken en suggesties van het impressionisme.

ORIGINEEL (uitsnede)
The Monet Family in Their Garden at Argenteuil (1874) – Edouard Manet.

Vooralsnog (ik heb niet het gevoel dat ik al klaar ben) gebruikte ik de volgende materialen:

  1. Inkt
  2. Acrylverf & inkt
  3. Oliepastel
  4. Houtskool
  5. Ecoline brush pens
  6. Ecoline en penseel
  7. Acrylverf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.