Mijn waarom

cropped-AcrylicsDSC_3016small-1.jpg
Van de oneindig veel dingen die je kunt doen (voor geld of voor de lol), waarom teken en schilder ik? Waarom geef ik les?

Illustreren

Maar waarom teken en schilder ik eigenlijk? En waarom handgemaakte dingen? Maken is altijd belangrijk voor mij geweest. Ik ben altijd creatief bezig geweest. Dat werd me met de paplepel ingegoten. Het tekenen, illustreren, schilderen van 'handmade' en 'homemade' geeft mij ontzettend veel voldoening.

Daarnaast ben ik gek op prenten van kinderboeken. Ik heb zelf twee kleine kinderen en hun fascinatie met tekeningen en prenten in hun favoriete boeken is fantastisch om te zien. Maar zelfs voordat ik kinderen had vond ik de werelden die in die boeken gemaakt worden heel tof om te zien.

Het is wie ik ben, daarom doe ik het. Met liefde en plezier.

Workshops

Heel kort, ik leer door les te geven. En ik leer graag. Heel graag. Nieuwe dingen leren en mezelf ontwikkelen is mijn grootste motivatie achter bijna alles. Ik ben daar vast niet de enige in. Vrijwel iedereen is nieuwsgierig en probeert dingen uit. En om dat offline te kunnen doen, in een inspirerende ruimte met inspirerende mensen, dat is fantastisch.

Anderen iets bijbrengen waar ikzelf veel van weet, is zeg maar echt mijn ding. En laat ik nu net een studio vol met spullen hebben die ik niet allemaal alleen op kan gebruiken. Ik deel graag mijn materialen en mijn kennis. Ik wil een omgeving creƫren waarin we van elkaar en met elkaar kunnen leren en waarin we elkaar kunnen inspireren.

Woon je in Pijnacker, Lansingerland, Nootdorp, Berkel, Delft, Den Haag of Rotterdam en heb je zin in een creatieve middag? Bekijk mijn aanbod.