Online workshops

Inspiration exists, but it has to find you working.

Picasso

Vanwege het Coronavirus, gaan de workshops in de studio niet door. Schrijf je in voor een online workshop en volg mij op Instagram of Facebook voor live demonstraties.


Online workshops (met kit)

Omdat mijn studio uitblinkt in allerlei verschillende creatieve materialen, en ikzelf in het hebben van kennis en kunde over die materialen, denk ik dat het tof zou zijn om niet alleen online workshops aan te bieden, maar ook de mogelijkheid tot het gebruiken van mijn spullen.

Hoe werkt het?

Studio Ginart test momenteel haar eerste Instagram-workshop! Inschrijven is niet meer mogelijk, maar schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

De opzet: Via een besloten Instagramaccount (dus het is wel noodzakelijk dat je zelf een account hebt) deel ik een serie videootjes, verdeeld over een aantal dagen. Deze kun je zelfstandig volgen en terugzien via de ‘Story Highlights’ op de workshopacount. Het zijn korte, behapbare stukjes content. Je kunt direct dan aan de slag gaan, of dat op een later moment doen. Aan het einde van de reeks videootjes, ga ik Live om vragen te beantwoorden en, als daar ruimte voor is, op dat moment ook zelf te schilderen (pak een kop koffie of thee en doe lekker mee, zou ik zeggen ;).

Data: Inschrijven tot 20 januari. Vanaf 25 januari plaats ik elke dag twee videootjes en foto’s op de besloten account, via ‘Stories’ en de gewone feed. Op vrijdag 29 januari van 11 tot 12 houd ik een Instagram Live sessie, waarin ik vragen beantwoord, en, als daar ruimte voor is, zelf aan de slag ga (voel je vrij om dan ook mee te schilderen).

Schilderskitje: Je ontvangt via post of bezorging de benodigde materialen.

Inschrijven: Voeg het artikel toe aan je winkelmandje en reken af. Graag in de Notitie je Instagramaccount invullen. Voor vragen, mail naar info@studioginart.nl.