Online workshops

Inspiration exists, but it has to find you working.

Picasso

Vanwege het Coronavirus, gaan de workshops in de studio niet door. Schrijf je in voor een online workshop en volg mij op Instagram of Facebook voor live demonstraties.


Online workshops (met kit)

Omdat mijn studio uitblinkt in allerlei verschillende creatieve materialen, en ikzelf in het hebben van kennis en kunde over die materialen, denk ik dat het tof zou zijn om niet alleen online workshops aan te bieden, maar ook de mogelijkheid tot het gebruiken van mijn spullen.

Hoe werkt het?

De volgende workshop – Tulpen schilderen – is half mei. Er is een beperkt aantal plekken, in verband met de (trage) levering van de penseeltjes. Dus wees er snel bij!

De opzet: Via e-mail deel ik een serie videootjes, foto’s, en opdrachten, verdeeld over een aantal dagen. Deze kun je zelfstandig volgen en terugzien via de link in de e-mail. Het zijn korte, behapbare stukjes content. Je kunt direct dan aan de slag gaan, of dat op een later moment doen. Omdat niet iedereen een Instagram-account heeft en ikzelf niet zo van Facebook ben, probeer ik het dit keer via e-mail. Een Live sessie is dan wel wat lastiger organiseren. Wellicht kan ik iets met de deelnemers regelen.

Data: Inschrijven kan tot 9 mei. Vanaf 17 mei stuur ik elke dag en e-mail naar de deelnemers, met videootjes en foto’s en opdrachten. Vragen en foto’s van jullie resultaten kunnen altijd gestuurd worden door de mail te beantwoorden, via DM op Instagram of PB op Facebook.

Schilderskitje: Je ontvangt via post of bezorging de benodigde materialen.

Inschrijven: Voeg het artikel toe aan je winkelmandje en reken af. Vergeet niet je e-mail correct in te vullen. Voor vragen, mail naar info@studioginart.nl.