Tarieven

Proefles

€11 voor kinderen t/m 16 jaar

€21 voor volwassenen

Wil je graag eerst even proeven voordat je een lessenreeks afneemt? Kijken of we een klik hebben? Dat kan! Plan een proefles in voor een zacht prijsje.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Julian Landini
Gina_Ketelaars_Studio_Ginart_CapAmericaFinal1

Lessenreeks - privé

Prijs op aanvraag

Deze lessen zijn één op één en de frequentie en hoeveelheid zijn afhankelijk van de aanvraag. Voor volwassenen duurt een les twee uur, voor kinderen één uur. Dagen en tijden in overleg. Net niet helemaal wat je zoekt? Mail of app gerust voor de mogelijkheden!

Lessenreeks - groep

€85 per persoon voor kinderen t/m 15 jaar

€131,25 per persoon voor volwassenen

Deze lessenreeks bestaat uit vijf lessen en zijn in groepsverband. Voor volwassenen duurt een les twee uur, voor kinderen één uur. Dagen en tijden in overleg. Net niet helemaal wat je zoekt? Mail of app gerust voor de mogelijkheden!

Gina_Ketelaars_Studio_Ginart_Illustratie_Draak
V.l.n.r.: gouache, acryl-gouache, aquarel

Losse workshop

Wil je graag een losse workshop voor een speciale gelegenheid of om een medium uit te proberen? Dat kan! Omdat de tijden, onderwerpen en niveaus hiervoor variëren, verschillen ook de prijzen. Heb je interesse, laat het me weten! Dan komen we samen tot een passende workshop.

Kinderfeestje

€110 voor anderhalf uur

Wil je graag je kinderfeestje bij mij vieren? Dat kan! We kunnen manga tekenen op verschillende niveaus. Of een superheld ontwerpen die je daarna in je eigen verhalen kunt verwerken. We maken er sowieso een feestje van!

Gina_Ketelaars_Studio_Ginart_Manga_Superhelden_Tekenles_26

Voor organisaties

Regelmatig werk ik samen met bibliotheken, BSO, scholen of andere organisaties. Heb je interesse in een workshop of lessenreeks bij jouw organisatie? Mail, bel of app dan voor de mogelijkheden en een offerte.

Gina Ketelaars Studio Ginart Illustratie Uiteindelijk Werk Prent Saru