Workshops en cursussen

Gina_Ketelaars_Studio_Ginart_CloseUpAquarel1

"Inspiration exists, but it has to find you working."

Mijn favoriete citaat. En Picasso heeft gelijk, want alleen als je aan het werk blijft, komen de ideeën. Niet non-stop natuurlijk, pauzes zijn heerlijk. Maar geef niet op als het even niet lukt. Keep showing up.

Daarom geef ik workshops en cursussen. Ik wil mensen inspireren om te maken. Tekenen, schilderen, collage, knutselen, anything! Lekker even bezig. Lekker offline. Samen of alleen. Zet even die paar uur opzij en zorg ervoor dat de inspiratie jou vindt, in plaats van er naar op zoek te gaan.

Workshops

Ik geef losse workshops. Deze zijn ideaal om een medium (acrylverf, aquarel, collage, gouache, Gelli printen, en nog veel meer) te leren kennen. Ook kun je een thema kiezen (bloemen, planten, mensen, fruit, gebak, ingrediënten, of misschien heb je zelf al wel een idee). Daarnaast kan dit ook gewoon een gezellig uitje met vrienden en vriendinnen zijn.

Details
  • Een workshop kost €60 per persoon en duurt 2 uur. Dit bedrag is inclusief 21% btw.
  • Als je met 4 personen of meer komt, kost het €50 per persoon voor een workshop van 2 uur. Dit bedrag is inclusief 21% btw.
  • Ik heb plek voor maximaal 8 personen.

Mail me voor meer informatie op info@studioginart.nl, en als het helemaal duidelijk is kun je een datum en tijd inplannen via mijn kalender.

Geef in de notities aan welk medium je wilt proberen, dan bereid ik een toffe workshop voor!

Gina_Ketelaars_Studio_Ginart_PortretAanHetWerk2

Cursussen

Als je op zoek bent naar meer verdieping, zijn de cursussen juist fijn. Deze bestaan uit een reeks van vijf lessen en gaan in op één onderwerp of één of twee vaardigheden. Bijvoorbeeld bloemen tekenen, of schetsen en schilderen, of juist alleen maar schilderen. De materialen en het onderwerp kunnen we volledig op jouw wensen afstemmen.

Details
  • Een cursus kost €240 per persoon en bestaat uit vijf lessen van 2 uur per les. Dit bedrag is inclusief 21% btw.
  • Deze cursus is bedoeld is privéles, om de verdieping in te gaan en wordt afgestemd op jouw wensen en niveau.

Interesse? Stuur me een mailtje via info@studioginart.nl.