Even voorstellen

1004966_686316431429626_819519683_nHoi! Ik ben Gina. Geboren op 18 november 1984, te Alkmaar. Ik ben getrouwd met Michel en samen hebben we twee jongens, Mats (november 2016) en Lucas (november 2018). Jep, zowel ik als mijn zoontjes zijn in november jarig. We wonen op dezelfde locatie als mijn studio. Die is namelijk op onze zolder.

Ik teken en schilder al vanaf jongs af aan. Toen ik 16 was ben ik een jaar naar Amerika gegaan, waar ik op school vakken als ‘advanced drawing’, ‘stained glass’, en ‘pottery’ volgde. Een fantastisch creatieve en inspirerende ervaring! Hierna heb ik een jaar de kunstacademie in Arnhem geprobeerd, maar de manier van lesgeven beviel mij niet. Wel ben ik altijd blijven tekenen en schilderen. Gewoon, omdat dit bij me hoort.

Na de kunstacademie ben ik Amerikanistiek gaan studeren in Nijmegen. Hieruit volgde een opleiding tot docent Engels en ik heb twee jaar lesgegeven aan de middelbare school. Hoewel ik hier ontzettend veel van geleerd heb, ben ik toch overgestapt naar het bedrijfsleven. Nu ben ik technisch schrijver en instructional designer bij Exact Software in Delft. Voldoening in het werken met taal, processen en mensen haal ik uit mijn dagelijkse werk, maar ik ben op zoek naar meer creativiteit. Dus waarom mijn liefde voor lesgeven en creatief bezig zijn niet combineren?

Zo ontstond Studio Ginart.